DOE JE MEE?! 18 september IMPLEMENTEREN | 25 oktober GESPREK | 18 november TEAM, Bij Seats2Meat Utrecht CS

ZP Dalfsen

Yes, mijn website staat online! 

Kort, krachtig en duidelijk

Vanaf mijn start als zelfstandige ben ik lid geweest van ZP Dalfsen en het heeft me op meerdere vlakken vooruit geholpen. Naast leuke contacten en praktische hulp (thanks Arie, Dennis) was het voor mij een hele goede oefening om kort en krachtig te leren vertellen wat mijn werk inhoud. Ik had veel woorden nodig om aan een collega ZP-advocaat of -ontwerper uit te leggen wat ik precies doe.

Door lid te zijn van ZP Dalfsen heb ik hiermee geoefend. Lang voelde ik me de enige ZP-er zonder website. Met een website ben je zichtbaar en dat vond ik lastig. Daarnaast moest ik kiezen uit mijn woorden, waar je het ene woord een plek geeft is er geen ruimte meer voor het andere. 

Kiezen en focus

En nu staat het er, kort en krachtig, helder en duidelijk. Dit is wie ik ben en wat ik doe. Ik ben er supertrots op. Ik geef samen met Brigiet Brink Positieve Gezondheid vorm. Op dit moment, in corona tijd, ontwikkelen we digitale manieren om mensen te helpen Positieve Gezondheid vorm te geven. En het werkt! Ik ‘Zoom’ er wat af. En er gebeuren mooie dingen!

Voor een kop koffie (echt doen, vind ik leuk!), vragen of meer informatie verwijs ik jullie met gepaste trots naar mijn website: www.hommelsenbrink.nl. Tot snel! 

 

Meer weten over onze methodiek?

Onze Opdrachtgevers

We spreken je graag!

Leontien
06 - 537 700 84
Brigiet
06 - 413 174 47
info@hommelsenbrink.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.