NIEUW: Positieve Gezondheid implementeren!

Je oefent met praktische interventies en leert wanneer je deze inzet.

Yes, Hommels & Brink is online!

Op 14 september 2018 in Van der Valk Amersfoort besloten wij om onze samenwerking voor te zetten onder één naam. Hoe of wat wisten we nog niet, maar wel dat we graag samenwerken, dat het goed werkt en dat we samen echt iets te bieden hebben.

Appeltje, eitje

Dat zou natuurlijk allemaal vlot geregeld zijn. Wij hebben tenslotte een gezamenlijke unieke kijk op gezondheid en we vullen elkaar goed aan. Appeltje, eitje.

Zo gingen we twee dagen naar Limburg om onze visie op papier te krijgen en een naam voor ons bedrijf te bedenken. We hebben heerlijk gegeten en gedronken, veel gepraat, post-its geplakt, getekend en gewandeld. Na deze twee dagen waren we er uit, Positieve Gezondheid is de kern van wat wij doen en zo kon het beginnen.

Hommels & Brink

Voor een mooie huisstijl die goed bij ons past hebben we onze vormgever Yke gevraagd. Na een hele toer hebben we de knoop doorgehakt over onze naam en gingen we naar de KvK om onze VOF vast te leggen. Websitebouwer Bas was ook al gevraagd, die had alleen nog wat teksten nodig voor de website. Dat kunnen wij!

Twee dagen in een huisje in Diepenveen was ruim genomen, dan hadden we de teksten klaar en kon de website verder gebouwd worden. Maar dat bleek niet het geval. We konden de teksten voor de website nog niet aanleveren, waardoor we het proces tijdelijk hebben stopgezet.

Onze missie & visie

We hadden meer tijd nodig om af te stemmen wat we echt wilden. Door samen opdrachten te doen hebben we vanuit onze essentie kunnen werken en konden we woorden geven aan onze missie en visie. Ook het volgen van opleidingen heeft ons geïnspireerd en bevestigd hoe we willen werken. Daarbij ontdekten we ook waar we niet goed in zijn. Namelijk het digitaal inrichten van ons bedrijf en het bewaken van bedrijfsprocessen. Hierbij hebben we Xanne om hulp gevraagd, onze VA. Maar de teksten bleven uit, we vonden het moeilijk om de essentie van ons bedrijf in tekst samen te vatten.

Super Dennis

En daar was Dennis, super Dennis, die onze ervaringen en verhalen tot een mooie, compacte, krachtige en vooral heel kloppende tekst heeft gemaakt. De websitebouwer kon weer door.

Hier staan we dan. Super trots en helemaal blij. We vinden het ook spannend om te laten zien. Dit is wie wij zijn en dit is wat wij doen.

Door gewoon aan het werk te gaan en te blijven, hulp te vragen, steeds kleine stapjes te zetten en vertrouwen te hebben dat we er zouden komen is het gelukt. Onze website is live en Hommels & Brink, vormgevers in Positieve Gezondheid is een feit.

Meer weten over onze methodiek?

Onze Opdrachtgevers

We spreken je graag!

Leontien
06 - 537 700 84
Brigiet
06 - 413 174 47
info@hommelsenbrink.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.