DOE JE MEE?! 18 september IMPLEMENTEREN | 25 oktober GESPREK | 18 november TEAM, Bij Seats2Meat Utrecht CS

…en toen kwam Corona

Daar stonden we dan, blij en trots te wezen en het spannend te vinden, want onze website was af en we waren klaar voor ons online avontuur. Wij geven Positieve Gezondheid vorm!

Toen voor het eerst in de geschiedenis gezondheid voorrang kreeg op de economie. Een bijzondere tijd. De wereld ging op slot. Nederland ging op slot. Al onze opdrachten werden afgezegd. De toekomst van Hommels & Brink was ineens onduidelijk en er was verwarring. We hadden zo lang en hard gewerkt aan ons bedrijf waarbij contact maken centraal staat, en nu konden we geen contact meer maken.

Let’s meet!

Dat was een schok, voor iedereen. Alles moest ineens online. En daar hebben wij als digibeten echt wel even aan moeten wennen. We begonnen met afspreken via ZOOM. Gelukkig hadden onze kinderen al online les en konden zij ons goed uitleggen hoe het werkte.

Ook nu keken we stap voor stap naar wat we wel konden doen. En dat bleek best veel te zijn. Zelfs contact maken kan vanaf een beeldscherm.

Het is ontzettend leerzaam en waardevol om samen te werken vanuit vertrouwen en in verbinding. Leontien

We begonnen met elke ochtend gezamenlijk de dag te starten via ZOOM  met een lekkere kop koffie. Toen bleek dat we toch wel contact konden maken. We spraken digitaal af met klanten, voerden acquisitiegesprekken en geven nu zelfs digitale trainingen.

Fantastisch om te zien waar mensen toe in staat zijn als ze op zoek gaan naar hun eigen weg, hun eigen (veer)kracht en eigen oplossingen. Brigiet

Vertrouwen

We hebben onszelf verrast. Het is twee maanden geleden dat we voor het laatst op onze vaste werkplek bij De Bank in Harderwijk zaten. Toen wisten we precies welke opdrachten we voor de komende maanden in de agenda hadden staan. Nu zijn we twee digitale collega’s.

Het gaat niet perfect, maar we zijn goed op weg en samen aan het leren. Door in vertrouwen stappen te zetten en hulp te vragen of trainingen te volgen waar nodig, hebben wij ons aan kunnen passen aan de huidige maatregelen en bouwen wij verder aan ons bedrijf. Wij zijn weer klaar voor ons avontuur.

Meer weten over onze methodiek?

Onze Opdrachtgevers

We spreken je graag!

Leontien
06 - 537 700 84
Brigiet
06 - 413 174 47
info@hommelsenbrink.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.